2010. május 2.

Genetikailag módosított dinnye: Kívül zöld, belül Bilderberg

Egy baráti listáról, de a Zöld Pók környezetvédelmi mozgalmár zöld listáról eredően most kaptam az egyébként nem olyan friss hírt, hogy GMO szörnycége, a Monsanto szabadalmaztatni akarja a sertéshúst. Minden egyes eladott szelet karaj, vagy sonka után jogdíjat kellene neki fizetni, amit az ő jogvédett génpiszkált takarmányával hízlaltak. (A nem génpiszkált takarmány termesztését pedig tűzzel-vassal-perrel-verőlegényekkel irtja világszerte.)

Ez is egy nagyon jellemző és szemléletes példa arra, hogy miért kell saját nagy eséllyel odaveszésünk kockázata mellett is örülnünk, hogy összeomlik a mai globális világrend. Ha így menne tovább, amennyiben nem omlana össze belátható időn belül a nagy globális pénzügyi és általános pilótajáték, akkor nemsokára mikrocsippel a bőrünk alatt szaladgálnánk mind, akiket a Világ Urai nem küldenének vágóhídra.

Viszont a Zöld Pókról jut eszembe ugyane tendenciának egy szintén aljas vonatkozása.

Mint egykori zöldmozgalmár, több, 15 évvel ezelőtti távozásom előttről ismert zöld névvel találkozhattam az idei választási kampányban. Van, aki Jobbik szinekben lett képviselő, van, aki az LMP-ében. Öröm, hogy a Jobbiknál is, mert eszerint nem mindenki volt elégedett a hazai és általában a nemzetközi zöldmozgalmak jó részének a háttérhatalmak általi becsatornázásával. Az LMP listáján (pl. egy "gender kutató" társaságában, tudjuk mit jelent ez...) tudatosan nem befutó helyen, mint "húzónév" ott láthattuk Foltányi Zsuzsát, aki globális karvalytőke egyik legfontosabb pénzosztó helytartója volt 15 éve a hazai mozgalomban, gondolom, azóta se bírt romlani a pozíciója. (nem láttam a keresztlevelét, de az arc is jelez ezt-azt, bár az LMP-nél ez nem a kivétel, hanem a szabály)

Annak idején néhai Piros, György Lajos barátunk már öreg zöld harcosként produkált egy látványos indulatkitörést egy jelzésértékű ügyben. (Igen, ő is zsidónak született, de annyira magyarrá lett, hogy temetésén saját fia rugdosta meg képletesen koporsóját a "búcsú"beszéddel, amiért a Jobbikkal és a Gárdával rokonszenvezett egykori munkaszolgálatos létére. György Péter ismert ballib multikulti ideológusról van szó, az almáról, aki a gojgyűlölő zsidó identitás fájától kicsit sem esett messzire, csak az ágtól, apjától. Az apa, Piros volt a szerencsés, egészségesen messzire gurult alma.)Szóval a mozgalom nagy öregje egykor egy gyűlésen indulatosan, trágárul kelt ki a döntés ellen, amikor az ELTE zöld klub vidravédői elfogadták a Ford Alapítvány pénzügyi támogatását.

Valójában nála is csak egy kitörés volt, hiszen az egész , amúgy részben valóban spontánul, alulról kezdeményelett zöldmozgalom sikeresen esett bele a gazda- és gengszterváltás után a globális tőke csapdájába és a zöld szervezetek fő szervezőerejévé a mindenféle alapítványi támogatások elnyerése vált. A zöldek közé dobott maréknyi apró elosztását néhány alapítvány, módszertani központ, stb. végezte, amik között akkor, úgy 15 éve (amikor nálam elszakadt a film) a REC, a FÖK és az Ökotárs Alapítvány voltak a szentháromság. Az óbudai Selyemgombolyító volt (legalább a FÖK és a REC) székhelye. Az Ökotárs-Autonómia Alapítvány (jellemző, hogy a zöldeken kívül főleg cigányszeparatizmust, annak leendő kádercsapatát pénzelte) a German Marshall Found pénzét osztotta, a FÖK-öt tudtommal Soros hozta létre, a REC elvileg az EU pénzéből létesült, de megalakulását az idősebb Bush jelentette be budapesti látogatásán. (Mint a "demokrácia terjesztésének" segítőjét ökológiai téren.) Gyakorlatilag mind a globális háttérhatalom eszköze volt a hazai ökológiai és elvileg potenciálisan nagyon is rendszerellenes mozgalmak, kezdeményezések bagóért történő megvásárlására. (A globalista fogyasztói-növekedéselvű rendszerről van szó.)

Mielőtt más mondaná, fel kell tárnom, hogy egykor magam is e körök révén kaptam amerikai ösztöndíjat. Aztán szétváltak útjaink.

Kicsit sem meglepő, hogy a szadi tökéletes leamortizálódása után a globális háttérhatalom számára az utód helytartópárt bázisául kézenfekvően a már kb. 20 éve teljesen általuk kontrollált ökológiai "mozgalmi" bázis kínálkozott.

Ez ellen lázadt fel a tisztességes (és szintén zsidó, jegyezzük meg, hogy ez önmagában nem a jó, vagy rossz oldalra állás döntő tényezője, mármint a származás) Lányi András, emlékezetes interjúival is, amikben még a kampány idején leleplezte az USA nagykövetség általi LMP-pénzelést, bár tény, hogy a Helytartó("nagykövet") asszony a választás estéjén nem érezte szükségét semmilyen demokratikus fügefalevélnek, annyira nem is akarták titkolni.

És biztató lehet, hogy legalább egy mozgalmi kollégát ott látok a Jobbik frakciójában, illetve látok ott több , a fenntarthatóság gondolata iránt elkötelezett embert is. Ők az igazi "ökopárt", már amennyiben szükség lenne szűken értelmezett ökopártra. Persze nincs, a világot egységében kell látni, a "környezetvédelem" kipreparálása a tágabb folyamatokból épp azon globalista háttér-és előtérerők manipulációja, amelyeknek a Monsanto egy különösen aberrált, gátlástalan képviselője.

Nincsenek megjegyzések: