2012. szeptember 12.

Lamberg-lincselés Bengáziban?

Az USA líbiai nagykövetének meggyilkolása az iszlámgyalázó cionista filmmel felbőszített tömeg által engem nagyon emlékeztet a történelmi manipulációk, provokációk hosszú sorára, köztük hazai történelmünk Lamberg-gyilkosságára 1848-ból, amivel a közeli évfordulón a Kitalált Újkoron tervezek foglalkozni.

HA jól látom(amit itt látok belőle), e pillanatig a magyar sajtóban még nem jelent meg a hír arról, hogy a megölt amerikai nagykövet holttestét az utcán vonszolta a tömeg, vagy eleve agyonverték:

"Muszlimok halálrakínozták az USA nagykövetet és  az utcákon vonszolták a holttestét"




 A hírt közzétevő szájt persze nagyon cionista helynek tűnik, de ez talán egy taktika része.


Nézzük a körülményeket:
Izrael készül Iránra támadni, ami az USÁ-ban olyan népszerűtlen, hogy Obama már Izrael-ellenes szájkaratéval kampányol, a végsőkig cionista-retorikájú Romney átmenetileg hallgat.
VÉLETLENÜL épp ekkorra készül el egy harcosan iszlám-elllenes provokatív film amerikai zsidó szerzőkkel, ami Bengáziban zavargást kelt. A líbiai rezsimváltásban jól dokumentáltan USA- és Izrael-zsoldban álló fegyveres szervezetek vettek részt, akik mindig kéznél vannak egy jó kis harci feladathoz. Miközben pl. Bagdadban és hasonló helyeken az USA nagykövetség egy bevehetetlen erőd, a Bengáziban tartózkodó nagykövetet KÉT FŐ tengerészgyalogos védte... Odadobták martalékul a saját maguk által szervezett mobnak, (gondolom, goj volt...), hogy az USÁ-ban újra felkorbácsolódjon az iszlám-ellenesség, jöhessen az Irán elleni támadás.
Része a szereposztásnak, hogy a hivatalos USA-külügy eleinte titkolja a nagykövet csúfos halálát, füstmérgezésre fogja az okot, hiszen sérti a világhatalom tekintélyét egy ilyen méltatlan diplomata-vég. Egy kis szemfüles neokon cionista-szájt az infóval megelőzi a nagy globális médiumokat...

Az USA lakosságának megpuhításához egy távoli hadbalépéshez mindig jól jöttek a hamis zászlós provokációk, vagy saját polgárok kiszolgáltatása a támadásra provokált ellenfélnek.

A képek nem tűnnek hamisítványnak, a nagykövet testét nem olyan helyzetben tartják, hogy azt "kórházba szállítás" részének lehetne tekinteni.


Folytatás, szept.13.:

Ahogy apránként kibomlanak a fejlemények, az egész teljesen az olyan típusú filmsorozatokra emlékeztet, mint pl. a Prison Break, melyek sztoriját úgy tervezik meg, hogy mindig új fordulatok hökkentsék meg a nézőt és az előző részben valóságnak gondolt elképzelésünk arról, hogy ki kicsoda és mi a szerepe, teljesen megváltozzon. Ez a hasonlóság nem véletlen, szerintem az ilyen titkosszolgálati akciók, provokációk tervezéséhez igénybe veszik a sátánista filmipar szakembereit, illetve a háttérhatalom való világbeli akcióiban rendszeresen ráismerhetünk a halivúdi filmek elemeire. Hogy a provokációkkal mozgósított tömeg, csőcselék tudja, mi a dolga ilyen esetben, azt nem utolsósorban a filmipar által ontott "népfelkelés a despota ellen" típusú filmekkel biztosítják a Bravehearttól a Csillagkapuig, az Emlékmásig, sorolhatnánk, ez az ilyen filmek fő funkciója. A filmipar forradalom-mémet telepít a tömegek agyába, ami aztán hívójelekkel aktiválható. Kollektív tudatmódosítás...

Az nyilvánvalóan eltervezett provokáció, hogy a gyűlölethullámot (a mese szerint) kiváltó film rendezője az első fordulóban a csapból is folyó hírként izraeli-amerikai, egy zsidó, akit "Sam Bacile"-nek hívnak, bacilusnak, amikor a szélsőséges (és cionista háttérhatalom által iányított) antiszemita médiumokban a zsidókat régi hagyomány kórokozóknak nevezni, és aki 100 gazdag zsidó donortól szedte össze a forgatás költségét.

Mikor kitör az iszlám világban a programozott népharag (meglátjuk, nem éppen spontánul), ez először a zsidókra irányítja pl. az amerikaiak dühét, ők az amerikaiak elleni támadások okozói! Ekkor jön a nagy leleplezés fősodor lapok zsidó újságíróitól, pl. egy Goldberg nevűtől:
a zsidó rendező álzsidó, valójában kopt keresztény és nem elég, hogy gyűlöli szegény muzulmánokat, de még szegény zsidókat is hírbe hozta - teljesen alaptalanul!
"Tehát, ha ez igaz, keresztények egy csoportja, vagy legalább egy keresztény, aki buzgón rágalmazza a muszlimokat, a zsidókat sodorta veszélybe. Hogyan? A sztori, hogy "Bacilus Samu" egy izraeli zsidó, "100 zsidó adományozóval", szétterjedt a Közel-Keleten. Egy ilyen sztorit nem lehet visszavonni.  Az erőszakért természetesen azok felelősek, akik elkövetik. De ha igaz, ez a fikció, hogy a Mohamed-ellenes film zsidó produkció volt, gyáva és megvetendő. Sajnos "Bacilus Samu" a nyilvánvaló hazugságot, hogy a film mögött zsidók állnak  nem tudta volna elterjeszteni az AP hírügynökség és a Wall Street Journal segítsége nélkül, amelyek egyaránt továbbadták önálló ellenőrzés nélkül "Bacilus Samu" állítását, hogy ő izraeli. "
Megszakad a szívünk szegény ártatlanul besározott zsidókért, tovább kell cipelniük kétezer éves keresztjüket, azonban Goldberg egy kicsit túlbuzgó volt és az utóbbi mondatával kicsit leleplezte az akciót! Nagyon jól tudjuk, hogy a világsajtó, különösen az amerikai milyen fokban van zsidó ellenőrzés alatt, hogy a fősodor lapokban, hírekben nem jelenhetnek meg a zsidóságot rossz fényben beállító híradások, bármennyire is hitelesek. Épp ilyenkor aludt volna el több fősodor zsidó médium zzsidó cenzora, amikor a sztori láthatóan vezethetett nagykövetölésig terjedő dühreakciókhoz??? (nem éppen spontánul, de akkor is) A zsidó cenzorok nem érdek és cél nélkül voltak "balfékek", ez volt az ukáz, az antiszemita hangulatkeltés régi taktikai eszköze a zsidó elitnek, bár most csak azért, hogy hamar cáfolható legyen az alapja.
A haragot pedig a koptok ellen irányították egy beszervezett kopt származású bűnözővel, tehát jöhet az egyiptomi polgárháború egy újabb véres felvonása, az Izraellel szomszédos arab országokat sose lehet eléggé destabilizálni...

Hogy az egész iszlám világot megrázó népharag nem volt olyan spontán, azt bizonyítja egy egyiptomi muszlim szemtanú:

"A videó július óta fent volt a weben és nem sok vizet zavart, alig valaki törődött vele, mert az ilyen szemét nem érdemel figyelmet. Egyszercsak a videó járványosan terjedni kezdett, a Youtube-on az összes iszlamista csatorna, amik általában vallásos anyagokat terjesztenek, mind közzétették ezt és némelyik maga is feltöltötte.  E körökben köztudott volt, hogy ez a film egy hivatalos dolog, amit 9/11-én fognak játszani, mint nemzeti (amerikai) ügyet. A 9/11 előtti éjszakán bejelentették, hogy protestálni fognak a film ellen. A Mubarak-rezsim sajtója (némelyikük még adásban van) olajat öntött a tűzre nagyon dühösen viselkedtek, némelyikük, amelyik sose foglalkozik ilyen témákkal, nagy műsort csapott neki. Azt mondva az embereknek, hogy ki kel mutatniuk a haragjukat. Többnyira a nagykövetségeket nagyon őrzik, az amerikai nagykövetséget szinte EGYÁLTALÁN nem védték, ami elképesztően furcsa, összevetve a múlt heti szíriai nagykövetség előtti tüntetéssel, ahol szinte folyamatosan lőtték a gázgránátokat. A líbiai támadás őszintén szólva nekem váratlan volt, azonnal RPG-vel lőttek anélkül, hogy előtte bármilyen tüntetés lett volna, nem értem.
Tudom, hogy összeesküvéselmélet, de szerintem itt valami nem stimmel"
Ennyit a spontán népharagról...

A szerencsétlen áldozati bárány nagykövetet főnökei tudatosan beküldték egy védhetetlen helyre az (előre előkészítetten felhergelt) oroszlán barlangjába pár (kettő?) testőrrel, komolyan mondom, azt a forgatókönyvet porolta le a háttérhatalmi szolgálat, amit már Lamberg esetében is alkalmaztak. Róla nemsokára az évfordulóján írok, a "Maradi Vértanúk Napjain". 1848-49-ben már javában ugyanaz a történelemmanipuláló banda irányította az eseményeket ugyanazon hosszú távú célok érdekében, amelyik ma rendezi nekünk ezt a kegyetlen színjátékot.
Remélem, mégsem veszik komolyan, hogy nekik 2012 végére Geddont kell csinálniuk, mert rémálmomban egy ilyen mesterséges felfordulás pár hónap alatt akár odáig is eszkalálható egy Irán elleni támadás közbeiktatásával...



Frissítés, 2012.október 17.:

Tétlenül nézte a CIA az amerikai nagykövetség elleni támadást

Az amerikai hírszerzés emberei közelről figyelték az USA bengázi nagykövetségének megtámadását, és bár többször kértek katonai segítséget, azt a parancsot kapták felettesüktől, hogy ne avatkozzanak közbe.

Órákig hiába kértek katonai támogatást feletteseiktől azok a CIA-ügynökök, akik Bengáziban mintegy másfél kilométerről figyelték az amerikai konzulátus elleni támadást - közölte pénteken, exkluzív forrásokra hivatkozva a Fox News televízió.
A Központi Hírszerző Ügynökség emberei, akik a képviselet közelében lévő épületben tartózkodtak, kétszer maguk is azt az utasítást kapták, hogy ne avatkozzanak bele a harcokba. Tyrone Woods, a haditengerészet volt kommandósa - aki maga is életét vesztette az incidensben - azonban megtagadta a parancsot, és legalább két társával együtt a konzulátuson lévők segítségére sietett.
Az akkor már lángokban álló konzulátusnál a CIA épületéből érkező mentőcsapat a Fox szerint tűzharcba keveredett, majd evakuálta az épületben rekedteket, és kihozta Sean Smith informatikus holttestét is. Miután Chris Stevens nagykövetet nem találták, éjfél körül visszatértek a CIA-épületbe. Ekkor ezt az épületet is támadás érte, és a bennlévők ismét katonai támogatást kértek, amelyet a felettesek megint megtagadtak. Az épület tetejéről a csapat legalább egy tagja nehézgéppuskával viszonozta a tüzet.

Bengázi és a központ között a kommunikáció mindvégig kifogástalanul működött. A CIA emberei abban bíztak, hogy a 775 kilométerre található, szicíliai (sigonellai) haditengerészeti légi bázisról átküldenek a megsegítésükre egy Spectre típusú helikoptert, amelyet kifejezetten a szárazföldi harcok támogatására használnak amerikai különleges egységek. A Fox úgy tudja, hogy a tűzharc a CIA-épületnél négy órán át tartott, eközben pedig két különleges egységet várakoztattak.

Gyorsan lezajlott a támadás

Leon Panetta védelmi miniszter a Pentagonban csütörtökön megtartott sajtótájékoztatóján azt hangoztatta, hogy a katonai vezetésnek a bengázi terrortámadás idején nem állt rendelkezésére elegendő információ, és azért nem küldött egységeket Bengáziba, mert nem akart kockáztatni.
Panetta szerint az amerikai katonai erőket a 2001. szeptember 11-i terrortámadás évfordulója miatt harckészültségbe helyezték, de a bengázi támadás néhány óra alatt lezajlott, még mielőtt az amerikai parancsnokoknak lehetőségük lett volna kideríteni, hogy valójában mi is történik a helyszínen.
Szeptember 11-én Bengáziban több tucat fegyveres rohanta meg az amerikai konzulátus épületét. A támadásban négy amerikai életét vesztette, köztük - füstmérgezés miatt - Christopher Stevens nagykövet. Hillary Clinton amerikai külügyminiszter az eset után kijelentette, hogy ő a felelős a kelet-líbiai Bengáziban működő amerikai konzulátus biztonsági helyzetéért.

 Nem kell kommentálni...