2009. október 14.

Csendes második Trianon, lassan, de biztosan

"Újabb olaszliszkai támadás, magyar nő az áldozat

"Folyamatosan meglopták, ezért feljelentést tett a rendőrségen egy olaszliszkai asszony. Emiatt az egyik helybeli cigány asszony sértve érezte magát, és fényes nappal a nyílt utcán nekitámadt. „Úgy fogtok járni, mint a tanár!” – kiabálta a rasszista cigány asszony Szögi Lajos tiszavasvári tanár néhány évvel ezelőtti meglincselésére utalva. Sajátos véleményét aztán a következőképpen nyomatékosította: „Meg kell ölni minden magyart! A te házadon is nemsokára fekete zászló fog lógni a magyar helyett!”

Bővebben a mai Magyar Hírlapban "
----------------------------

Ide passzol:

http://index.hu/bulvar/hirek/2009/10/14/leganezta_a_romanokat_a_mizsei_rendorparancsnok/

"A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén egyre több gondot jelent a megnövekedett bűnözés, írja a Délmagyar.hu. A betelepülő román vendégmunkásokkal a bűncselekmények száma egyenesen arányosan növekszik: 2009 első félévében 199 bűncselekmény ügyében indult nyomozás, ami jelentős növekedés a korábbi időszak bűnügyi statisztikáihoz képest.

Az elkövetők nagy része román állampolgár: alkalmi munkásként tartózkodnak a városban, főként mezőgazdasági munkákat vállalnak, írja a lap. Tarnóczi László őrnagy, a lajosmizsei rendőrörs vezetője a bűnügyi helyzet romlásával kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy "öt meg tíz éve is sok román volt itt, de most még többen vannak. Az újabb csoportok érkezésével folyamatosan növekszik a létszámuk, ez pedig egyenesen arányos a bűncselekmények számával."

A rendőr-őrnagy meglehetősen élesen fogalmazott a románokhoz köthető bűnözés növekedésről. "A tavalyi év második felében és az idei első felében tagadhatatlan az összefüggés a vendégmunkások és a bűncselekmények között. Egyre több a román, egyre több a gané" - mondta Tarnóczi László."
----------------------------------

Tegyük hozzá ehhez a nemrégi hírt az alföldi tanyákat birtokló, fehér rabszolgákat tartó cigányokról és kirajzolódik a kép a hanyatló magyar etnikumról, amely még a Trianonnál neki meghagyott medence-közepi rezervátumát se képes tartósan belakni, amely kivonult saját csonkaországa falusi hátországából a városi panelbe és városkörnyéki zöldövezetekbe, amely korábbi élettere alapját, a vidéket átengedi a romáknak és románoknak. (kb. ugyanaz a kultúrkör).

Ez a civilizációk spengleri végzete, az elpuhult kultúra demográfiai öngyilkosságot követ el, helyét a primitív, vitális szomszédok töltik be, eleinte beszivárogva, majd amikor elég erősnek érzik magukat, a volt gazdák aktív kiirtásába kezdve. Ez se csak egy nagy akció keretében képzelhető el, a Csereháttól az Alföldig szórványosan apránként, lassan, de biztosan vágják el cigányok a hátramaradt magyar öregek torkát, némelyiket feldarabolva, megerőszakolva. Zajlik egy csendes honfoglalás, azaz dehogyis egy, többféle népség is foglalja ezt az egy hont. Eltérő stratégiákkal, melyik lakóparkkal, kaszinóval, melyik üres alföldi tanyákat bagóért felvásárolva, a volt nemzet maradékait rabszolgasorba taszítva. "Alulról" és "felülről" egyszerre. Az első Trianon is éppígy következett be, ugyanezek a népségek követték ugyanezt a stratégiát, melyik alulról, melyik felülről. Az ország hivatalos elitje a most zajló második (végső) Trianonban is éppúgy alszik és bűnösen kollaborál, mint elődje az elsőhöz vezető folyamatokban.

Szeretném remélni, hogy ezt a második Trianont még meg tudja állítani napról-napra erősödő nemzeti újjászületési mozgalmunk, a Jobbikkal, a hazafias szervezetekkel, rádiókkal, blogokkal, bármivel.
Egy halvány reménysugár, hogy a magyar nemzeti radikalizmus, illetve önvédelem épp akkor tudott három képviselőt küldeni az egyébként hosszabb távon felesleges és káros Európai Parlamentbe, amikor például a lengyelek mindkét euroszkeptikus pártja kiesett abból is, meg a Szejmből is. (Mert a miénktől történelmi szerencsék és egykor nem alvó nemzeti elitje miatt sokkal vitálisabb lengyel társadalom jól tudott élni az uniós csatlakozás rövidtávú, átmeneti előnyeivel. Hosszabb távú előnyök viszont nem lesznek.) Továbbá, hogy a nagy jobboldali párt vidéki tömegei és káderei vigyázó szemüket már rég a Jobbikra vetik, a Jobbik szabja az irányt és eddig helyesen.
Nincs sok időnk a teljes eltűnés elkerülésére, ez a 24. óra utolsó perceinek egyike.

2009. október 12.

A Jobbik komolyan gondolja - egy párt, amely nem növekedési demagógiával kampányol!

A Jobbik tovább fokozza meglepetésünket, nem marad elszigetelt akció a múltkori pártelnöki cikk a fenntartható csökkenésről, a növekedés lehetetlenségéről, a Barikádon tovább forszírozzák a témát, eszerint ez tudatos stratégia???!!!:

"Fenntartható csökkenés - avagy tabudöntés Jobbik-módra "

"Jó lenne ráébredni végre: a légy sem azért repül neki mindhalálig az ablaküvegnek, mert nem tudja kinyitni az ablakot; számára maga az üveg láthatatlan, ezért fel sem merül más lehetősége, mint újra és újra próbálkozni ott, ahol az átjutás teljességgel lehetetlen. Mi viszont gondolkodó emberi lényekként beláthatnánk, hogy a megszokott úton nem megy tovább. Jöjjön hát a paradigmaváltás!"

Ezt a párt környezetvédelmi kabinet vezetője írja, gondolom, ha a kampányért felelős vezetők nagyon veszélyesnek tartanák, nem lenne neki megengedve.

Én személy szerint nagyon is veszélyesnek tartom...
Bátran bírálja saját választóikat, választás előtt!:

"Ma még azonban óriási szakadék tátong az elvek és a valóság között. Olyan ez, mint amikor „nemzeti érzelmű” honfitársam egy-egy újabb gőzleeresztő demonstráció és zászlólengetés után, mint aki jól végezte dolgát, autóba pattan, és – lássuk, miből élünk! – elmegy a legközelebbi multinacionális üzletlánchoz egy karton szlovák tartós tejért. Ugye érzik a hasonlóságot a fenti példával? Na így nem fog menni. Ennél már egyszerűbb, ha odaállunk a tükör elé, és szemközt köpjük képmásunkat."

Petőfit hasonlóért megverték a választói és persze nem jutott be. (Természetesen nem tartalmilag hasonlóért, csak saját választóinak bírálatáért.)

Drukkolok, hogy ez az őszinteségi roham legyen ragadós, vagy ha nem lesz, akkor legalább a Jobbik ne zavarja el magától szavazóit. Hátha kiderül, hogy van elég sok ember, aki hasonlóan látja, hogy ez így nem mehet tovább és nem növekedési demagógiára adja szavazatát. A haza megmentéséhez őszinte beszéd, a helyzettel, katasztrófával való őszinte szembenézés kell, de nagy kérdés, nem bukik-e el a demagógiához szoktatott népképviseleti rendszer csapdájában a nagy kísérlet. Drukkolok, aggódok...