2009. október 14.

Csendes második Trianon, lassan, de biztosan

"Újabb olaszliszkai támadás, magyar nő az áldozat

"Folyamatosan meglopták, ezért feljelentést tett a rendőrségen egy olaszliszkai asszony. Emiatt az egyik helybeli cigány asszony sértve érezte magát, és fényes nappal a nyílt utcán nekitámadt. „Úgy fogtok járni, mint a tanár!” – kiabálta a rasszista cigány asszony Szögi Lajos tiszavasvári tanár néhány évvel ezelőtti meglincselésére utalva. Sajátos véleményét aztán a következőképpen nyomatékosította: „Meg kell ölni minden magyart! A te házadon is nemsokára fekete zászló fog lógni a magyar helyett!”

Bővebben a mai Magyar Hírlapban "
----------------------------

Ide passzol:

http://index.hu/bulvar/hirek/2009/10/14/leganezta_a_romanokat_a_mizsei_rendorparancsnok/

"A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén egyre több gondot jelent a megnövekedett bűnözés, írja a Délmagyar.hu. A betelepülő román vendégmunkásokkal a bűncselekmények száma egyenesen arányosan növekszik: 2009 első félévében 199 bűncselekmény ügyében indult nyomozás, ami jelentős növekedés a korábbi időszak bűnügyi statisztikáihoz képest.

Az elkövetők nagy része román állampolgár: alkalmi munkásként tartózkodnak a városban, főként mezőgazdasági munkákat vállalnak, írja a lap. Tarnóczi László őrnagy, a lajosmizsei rendőrörs vezetője a bűnügyi helyzet romlásával kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy "öt meg tíz éve is sok román volt itt, de most még többen vannak. Az újabb csoportok érkezésével folyamatosan növekszik a létszámuk, ez pedig egyenesen arányos a bűncselekmények számával."

A rendőr-őrnagy meglehetősen élesen fogalmazott a románokhoz köthető bűnözés növekedésről. "A tavalyi év második felében és az idei első felében tagadhatatlan az összefüggés a vendégmunkások és a bűncselekmények között. Egyre több a román, egyre több a gané" - mondta Tarnóczi László."
----------------------------------

Tegyük hozzá ehhez a nemrégi hírt az alföldi tanyákat birtokló, fehér rabszolgákat tartó cigányokról és kirajzolódik a kép a hanyatló magyar etnikumról, amely még a Trianonnál neki meghagyott medence-közepi rezervátumát se képes tartósan belakni, amely kivonult saját csonkaországa falusi hátországából a városi panelbe és városkörnyéki zöldövezetekbe, amely korábbi élettere alapját, a vidéket átengedi a romáknak és románoknak. (kb. ugyanaz a kultúrkör).

Ez a civilizációk spengleri végzete, az elpuhult kultúra demográfiai öngyilkosságot követ el, helyét a primitív, vitális szomszédok töltik be, eleinte beszivárogva, majd amikor elég erősnek érzik magukat, a volt gazdák aktív kiirtásába kezdve. Ez se csak egy nagy akció keretében képzelhető el, a Csereháttól az Alföldig szórványosan apránként, lassan, de biztosan vágják el cigányok a hátramaradt magyar öregek torkát, némelyiket feldarabolva, megerőszakolva. Zajlik egy csendes honfoglalás, azaz dehogyis egy, többféle népség is foglalja ezt az egy hont. Eltérő stratégiákkal, melyik lakóparkkal, kaszinóval, melyik üres alföldi tanyákat bagóért felvásárolva, a volt nemzet maradékait rabszolgasorba taszítva. "Alulról" és "felülről" egyszerre. Az első Trianon is éppígy következett be, ugyanezek a népségek követték ugyanezt a stratégiát, melyik alulról, melyik felülről. Az ország hivatalos elitje a most zajló második (végső) Trianonban is éppúgy alszik és bűnösen kollaborál, mint elődje az elsőhöz vezető folyamatokban.

Szeretném remélni, hogy ezt a második Trianont még meg tudja állítani napról-napra erősödő nemzeti újjászületési mozgalmunk, a Jobbikkal, a hazafias szervezetekkel, rádiókkal, blogokkal, bármivel.
Egy halvány reménysugár, hogy a magyar nemzeti radikalizmus, illetve önvédelem épp akkor tudott három képviselőt küldeni az egyébként hosszabb távon felesleges és káros Európai Parlamentbe, amikor például a lengyelek mindkét euroszkeptikus pártja kiesett abból is, meg a Szejmből is. (Mert a miénktől történelmi szerencsék és egykor nem alvó nemzeti elitje miatt sokkal vitálisabb lengyel társadalom jól tudott élni az uniós csatlakozás rövidtávú, átmeneti előnyeivel. Hosszabb távú előnyök viszont nem lesznek.) Továbbá, hogy a nagy jobboldali párt vidéki tömegei és káderei vigyázó szemüket már rég a Jobbikra vetik, a Jobbik szabja az irányt és eddig helyesen.
Nincs sok időnk a teljes eltűnés elkerülésére, ez a 24. óra utolsó perceinek egyike.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megintcsak remek cikk.

Ide passzolnak még a Rajkára betelepülő tótok (vagy szlovákok, kinek hogy tetszik).
http://index.hu/belfold/2009/10/08/jol_jar_akinek_van_mit_eladni/

Bobkó Csaba írta...

Arra a mondatomra, illetve témájára, hogy az elpuhultak életterét a szilajabb szomszédok foglalják el, ami egyébként egy ősi civilizációs életciklustörténeti közhely, Greer Fődruida is kitér legújabb, nagyon ajánlott bejegyzésében "A pénz alkonya " címmel:

http://thearchdruidreport.blogspot.com/

"a kínai történelemről emlegetik, de elmondható az összes civilizációról, hogy annak alapritmusát szöges bakancsok csattogása adja a lépcsőkön felfelé, majd selyempapucsok csoszogása lefelé."
A bejegyzés témája, hogy az anyagi alapjaiktól elszakadó, absztrakt művilágot kiépítő civilizációk buborékjai mindig kipukkadnak, hamispénzükben összeomlik a hit, ez jön most is, a túlélők pedig kecskéket legeltetnek hol a Fórum, hol Washington DC Mall-ja romjain. A pénzérméket a barbárok használhatták ékszernek, de mire lesznek jók a kincstárjegykötegek? (többségük persze elpárolog majd, mint eelektronikus jel)

Zárómondatomhoz pedig ezt fűzném, amit Kóczián Péter naív vonalas bejegyzéséhez kommenteltem (amiben Molnár Oszkár kirúgását követeli):

http://koczianpeter.blog.hu/2009/10/15/molnar_navracsics_orban#comment-form

"Elképesztő naívság. Azzal most nem is foglalkozva, hogy Molnár Oszkár kijelentéseinek mekkora a valóságtartalma és persze itt se hangzik el semmilyen cáfolat, ezek tabuk és kész, a lényeg, hogy Orbánnak most nagyon oda kell figyelnie, hány szavazatot kap.
Ha ez ügyben kirúgná Molnár Oszkárt, a helyi fideszesek nagy eséllyel testületileg átvonulnának a Jobbikba és ez országszerte jeladás lehetne azoknak a fideszes TÖMEGEKNEK, akik vigyázó szemeiket már amúgy is régóta a Jobbikra vetik.
Orbán kötéltáncot jár, meg kell őriznie szalonképességét pl. Brüsszel felé, másrészt viszont potenciális szavazóbázisa egyre nagyobb része radikálisabb szöveget és cselekvést vár, ha sokáig nem kapja meg, megy oda, ahol viszont igen. Orbánnak legalább a választásig fent kell maradnia a kifeszített kötélen. És ez ráadásul még közérdek is."

Közérdek, mert egy mostani Jobbik-kormány,vagy Jobbikot tartalmazó kolíció miatt az EU kiközösítene minket, ami feleslegesen fokozná bajainkat. Még nem jött el az ideje, Orbán alakítson kormányt, a Jobbik erősödjön és mutassa fel a kompromisszumok nélküli nemzeti alternatívát. Amint tovább gyengül a fennálló világrend, halad az összeomlás, le lehet jönni a kötélről, lehet nyíltan a nemzeti érdeket képviselni, kormányon. Már nem fog ráérni a "Nyugat" velünk foglalkozni és náluk is hasonló radikalizmus fog hatalomra jutni.

Bobkó Csaba írta...

Még egy egész tűrhető kis cikkecske a konzin, persze alapvető világnézeti kérdésekben nagyon vitatnám, de mégis, megbújik pár csemege benne. Tulajdonképpen Orbán-értékelésük is jól indul, csak a jelent, jövőt illetően tévednek nagyot.(hogy pl. Kósa jobb lenne, mint Orbán. A szerzők nem tudják, amit OV Vonához hasonlóan tud, hogy összeomlóban a modern világ)
De ezt akarom most nektek kiemelni, valahol az idők szavát, korszellemet, stb. jól elkapja:
------------------------------------------
http://konzervatorium.blog.hu/2009/10/15/on_kit_hagyna_ki_a_fidesz_csapatabol_1

"Eljárt felette az idő. Nem használ mobiltelefont és nem tudja bekapcsolni a számítógépet. A fiatalok régen neki csápoltak - most már Vona Gábornak. Viktor értékeli a hűséget, így ha valamelyik alkesz cimbije a pártsajtóban ámokfutást rendez, hát neki igazán nem gáz. A pártsajtót egyébként sem olvassa (minek?), de nyilván ha ezt a talpnyalók tudnák, nem igyekeznének annyira. Sokan már nem is teszik: megunt és sértett ölebei már nem csak balfelé, az ÉS és a Népszabi hasábjaira, hanem a jobbszélre is távoznak. Az új őrület az, hogy fideszes sajtótermékek bértollnokai, szerkesztői és sztárpublicistái szabadidejükben és álnéven a Jobbiknak maszekolnak. Őszintén és ingyér'. Recseg-ropog..."

Do-Mi írta...

A magyar gyerekek fele császármetszéssel jön a világra.
Elpuhultunk...

Bobkó Csaba írta...

Hülye divat is. Úgy értem, van amikor életet ment, de sokszor az orvos ajánlja, vagy az anya kéri, hogy helyből császár legyen. Valahogy úgy, ahogy a japán gyerekek zömének születéskor kiveszik a vakbelét, vagy az USÁ-ban születő fiúk kb. felét születéskor körülmetélik.
Attól tartok, ez a divat rövid időn belül elveszíti létalapját és nem fogják üldözni az otthonszülést sem. (összeomlik a modern kórházi rendszer)
Gondolom, az átállás elég borzasztó veszteséget fog okozni az egyáltalán megszülető kisszámú csecsemőben és szülő anyában is...

gab írta...

Ha a magam ellensége lennék, és rögtön fel akarnám vágni az ereimet, azt mondanám, hogy már elkéstünk. 2 millió cigánnyal ennek az országnak vége.

Nagyon jó a poszt, teljesen egyetértek vele. Egyszerűen nem értem, miért nem világos ez mindenkinek, főleg a döntéshozóknak. Remélem elsöpri őket a népharag, csak nem látom, kik lennének helyettük. Piszlicsáré ügyekről vitatkoznak, miközben a demográfiai folyamatok minimum 20-30 éves időtávlatban működnek. Az elmúlt 8-10 évben iszonyatosan rosszak a tendenciák, félelmetesek.

Az elmúlt 8 évben a vezetők:

a) hülyék voltak
b) direkt csinálják

Kezdek a b) felé hajlani.

Do-Mi írta...

Dehogy hülyék,dehogy hülyék.
Az a hülye aki hülyének nézi őket!
S nem csak a 8 év,nem csak...

gab írta...

Amikor Medgyessyék egyik első intézkedése az volt 2002-2003 körül, hogy eltörölték a segély iskolába járáshoz kötöttségét, amit a jobboldal vezetett be, engem 100%-osan meggyőzött, hogy mit akarnak ezek. Nem is értem, másnak ez miért nem evidens. Mélyszegénységben élő kitartott tömegek, akiknek az újratermelődését a segély biztosítja, és választásokkor egy kis pénzért meg kajáért odaszavaznak a szocikra. Ennyi.

Do-Mi írta...

Gab: "Egyszerűen nem értem, miért nem világos ez mindenkinek,..."
Én: Próbáljon abból az alapállásból kiindulni,hogy "mindenkinek világos"
..és ne "ijedjen" meg az eredménytől