2010. október 22.

Lengyel püspökök "szexmissziója"

Sokunk kedvenc antiutópia-komédiája a lengyel "Szexmisszó" c. film, amelynek két férfihőse a közeljövő totalitáriánus-feminista falansztertársadalmába keveredve végül helyreállítja a természet Rendjét. Felébresztik az agymosással-vegyszerekkel férfinélkülözővé, sőt férfigyűlölővé tett nőkben a természetes vonzalmat a férfiak iránt, valamint egy sikeres szabotázzsal gondoskodnak róla, hogy az In Vitro gyerekgyárban végre fiúk is világra jöjjenek.
Hogy a lengyel filmipar e kiemelkedő terméke mennyire aktuális témát feszegetett a 80-as években, a szükségállapot feloldása után, azt ma még sokkal jobban látjuk, hiszen az eltelt huszonvalahány évben a feminista-genderista terror nagy lépéseket tett előre. Ennek horrorjáról és arról, hogy annyi emberellenes, gonosz trenddel együtt emögött is egy sabbateánus-frankista zsidó gyökerű globális háttérhatalom áll, egy kiváló forrás az egyik tipikus, tisztességes zsidó származású szerző, Henry Makow blogja: "Save the males"

Az utóbbi időben elég sok összeesküvéselméletet olvasok, angolul és lengyelül is, tervezem is, hogy itt a blogon is írok ezekről és a fejemben 15 évnyi lengyelországi tartózkodás után lassan összeálló képről a régi "Judeopolónia" terv nagyarányú megvalósultságáról és ugyanennek magyarországi változatáról.
(A lengyel társadalom évszázadok óta fokozódóan titkoszsidó, frankista befolyás alatt áll, ez a közeg diktálja a nemzzettudatot és a nemzeti hősöket, nagyrészt saját soraiból kiemelve őket.)
Szóval összeesküvéselméletekkel tömött agyamban mostanában elég kiemelt téma a katolikus egyház, kiemelten a Vatikán és az egyes püspöki karok, közte  a magyar elrohadtsága, korruptsága, szabadkőművesek és zsidók általi infiltráltsága is.

Most azonban a lengyel püspöki kar egy elég mellbevágó nyilatkozattal kicsit mintha menteni igyekezne a becsületét illetve a reményt, hogy még nincs minden veszve.


A lengyel közélet egyik régebben húzódó konfliktusa a haladárok/globalisták és a konzervatívok, életvédők,  köztük hivatalból a katolikus egyház között az "In Vitro" mesterséges megtermékenyítések engedélyezésének és állami támogatásának kérdése. A Szejm ma tárgyalt a témáról először. A katolikus egyház természetesen jól ismert életvédő álláspontja alapján, miszerint a magzat már emberi életet képvisel, kezdettől hevesen ellenzi az egészet. A mesterséges megtermékenyítések során ugyanis jóval több embriót hoznak létre, mint amennyit végül beültetnek és a "feleslegeseket" megsemmisítik. Felmerül továbá a lefagyasztásuk és más részletek is, amikre most nem térnék ki. Személy szerint ennyi alapján mostanáig az volt a véleményem a kérdésről, hogy az egyháznak elvi alapon teljesen igaza van, azonban pragmatikusan én nem tekintettem tragikus bűnnek, ha gyermektelen házaspárok megsegítése céljából tennének kivételeket, ügyelve az elkerülhető embriómegsemmisítések tényleges elkerülésére. Most van is ilyen óvatosabb változata a törvényjavaslatnak, amely előírná, hogy csak annyi embriót hozhatnak létre, amennyit ténylegesen be is ültetnek. (ez gyakorlatilag nem igazás lehetséges)


A püspöki kar múlt hétfői, a legfőbb közjogi méltóságokhoz címzett levelében viszont bedobott egy új érvet, jelszót és nem is akármilyet. Kijelentették, hogy "a mesterséges megtermékenyítés az eugenetika (emberi fajnemesítés) fiatalabb testvére, a legrosszabb képzettársításokkal a nem túl távoli múltból".
Azóta Kazimierz Nycz bíboros, varsói metropolita egy nyilatkozatban megerősítette, hogy nem erős retorikáról van szó, hanem komolyan gondolják:
Véleménye szerint e módszerrel "azt hajtják végre, amit az eugenetika során, a nemzet szelekcióját".

Természetesen ennél konkrétabban nem ment bele, kik szelektálnák a népességet és konkrétan milyen "faj" érdekében, azonban nekem a fentebb jelzett "összeesküvéselméletek" alapján természetesen az ugrik be, hogy egy országban (illetve többen...), ahol a nyílt és titkoszsidó elitek  évszázadok óta eluralták a politikai, gazdasági és kulturális vezető pozíciókat, ahol a nemzettudatban, a nemzeti hősök karában már régóta alkalmazzák a szelekciót, kiszelektálva a zsidóuralom ellen fellépő, vagy azt egyszerűen csak nem elősegítő potenciális (valódi) hősöket, történelmi szereplőket, ott miért ne próbálkozhatnának meg a kiválasztott(nak vélt) faj biológiai elterjesztésével is. Elvégre az országhódítás eleve ilyen célt szolgál.


A püspöki kar teljesen PC hivatkozása a náci rezsim eugenetikai kísérleteire sem akkora PC-ujjgyakorlat ez ügyben, mint első látásra tűnik.A rasszizmus nem egy eredeti német felfogás, ahogy nem is magyar, ez az idegengyűlölő, etnocentrikus zsidó közösségi identitás logikus velejárója. A történelem legnagyobb eugenetikai "kísérlete", pontosabban gyakorlata, a "gojokkal" való keveredés tilalma okozta a tényt, hogy elég jó eséllyel tippelhetjük meg egy viselkedése, tevékenysége alapján eleve gyanús emberről kinézete alapján, hogy zsidó származású-e.

Az eugenetikai, rasszista elméleteket hangoztató embertelen náci rezsim cionista gyökereiről pedig számos összeesküvéselmélet szól, amik számomra nagyon meggyőzőek, de erről később tervezek írni itt.
Szeretném, hogyha nem csak képzelődés lenne, amit belelátni vélek a lengyel püspökök (egy részének) akciójába...

2010. október 20.

Orbán Viktor előrefelé ül a lovon!

Megáll az ész, hogy Uralkodónk milyen tempót diktál az összeomlás túlélésre való felkészülésben! 

Lóháton vezet utunk Vissza a Jövőbe.

  "Kövér: Adottak a lehetőségek, ismét lovas nemzetté válhatunk"

"Helyre kell állítani azokat a feltételeket, amelyek a magyar ember életének részévé teszik ismét a lovat minden területen – hangoztatta Kövér László, az Országgyűlés elnöke."

Éljen Őfelsége!!!
Viktor Urunk bátrabb geddonista, mint gondoltam, már azt is tudja, hogy meg vannak számlálva az autózás és az olajbőség napjai, hogy muszáj megint a lóállományt felszaporítani, közlekedési és igázási célra is, meg nem utolsósorban a kieső műtrágya pótlására, hogy a honvédelemről, a huszárságról ne feledkezzek meg!
Életemet és véremet a királyért!

Kezdem megbocsátani az eddigi gyomorforgató lépéseket, amik talán elkerülhetetlenek voltak. Elnézve az internetes fórumokon kommentelők többségének tudatállapotát, nem válogathat a hatalom megszerzésének és megtartásának eszközeiben...

De ha a közlekedés eszköze megint a ló és szekér lesz, szólni kell a vidéki polgármestereknek, hogy szép útfelújítási terveikben már kockakőben gondolkozzanak. 


A minapi kép a Bűnös Városba fehér lován bevonuló Orbán Viktor Kormányzó Úr Őfőméltóságáról találóbb volt, mint akkor gondoltam... 

Csak néhány részlet a cikkből, amik nekünk, vájtfülű geddonistáknak egyből elárulják, hogy itt többről van szó, mint némi turizmusfejlesztésről, és hogy OV már megszokott taktikájával valami, a (még) fennálló modern társadalmi viszonyokhoz illő ürüggyel indokoltatja a geddonista tervet, nem érett még a helyzet ez egyenes beszédre, hogy itt a lovaknak az autózást és idővel a traktorokat kell kiváltania: 

"A XXI. század globalizálódó feszültségeiben kivételes történelmi esély kínálkozik a magyar lovaskultúra újjászületésére is."   Ez már szinte nincs is rejtjelezve...


"Horváth Zsolt (Fidesz) országgyűlési képviselő a parlament alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottságának tagja tájékoztatása szerint a lovas ágazat helyzetéről országgyűlési határozat készül, amelyet várhatóan még az őszi ülésszakon a Ház elé terjesztenek. A honatya szerint ahhoz, hogy az ágazat újra elfoglalhassa régi helyét a magyar társadalomban, legalább húsz jogszabály módosítására van szükség, hogy az élet minden területén helyet kaphassanak újra a lovak és az ezzel kapcsolatos tevékenységek."   

A BAU, a modern, komplex, fogyasztói autóstársadalom fennmaradására számító vezetés nem csinálna ekkora ügyet a dologból, ilyen sürgősséggel, ha csak egy kis turisztikai lobbiérdeknek engedésről lenne szó!


"Megemlítette, hogy a lovakat a turizmusban, az egészségmegőrzésben, a mezőgazdaságban és a gazdaság számos területén jól lehet alkalmazni, mivel hagyományosan kiegészítik a modern társadalom kínálta lehetőségeket."

Blablabla, ezek, vagy legalább a főnök és egy szűk kör már tudják, hogy a "modern társadalomnak" hónapjai vannak hátra... De még kell a ködösítés...


"A tanácskozáson elhangzott az is, hogy Magyarországon pillanatnyilag feleannyi ló van, mint az uniós országok átlaga ezer főre számítva. Magyarországon ezer főre vetítve 6, míg az unióban 12, Hollandiában pedig 27 ló jut. A hozzáértők szerint a lovak számát a nemzeti lovasprogram keretében rövid távon legalább meg kellene kétszerezni. A nemzeti lovasprogram a most készülő tízéves agrárstratégia egyik fontos eleme lehet – mondta a jelenlévőknek Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára (...)"

Hajrá! 

(bár a nagy lelkesülés közben azért beugranak az  Apokalipszis Lovasai is...)