2009. december 18.

A strici, mint szerepmodell

Vigyázat, felnőtt tartalom!

Ez a bejegyzés egy hozzászólásként keletkezett Antalffy Tibor honlapjának egyik bejegyzésére. Tibor bá honlapja egyike a figyelemre méltó hazai "világvége" témájú világhálós forrásoknak, bár nemcsak ezzel foglalkozik, a témábavágó rész ez: "A Jövőnk Véget ért!".

A nagy élettapasztalatú szerző lényegretörő bejegyzéscíme szerint: "A szex nem abból áll, hogy a nő arcába spriccelik az ondót"

"De a pornó nem csak az idősebbekre hat ki, akik fiatal korukban nem láthattak pornó felvételeket, de arra a fiatal generációra is, akik gyakorlatilag pornón nőnek fel. Ez az új generáció, szinte kivétel nélkül úgy gondolja, hogy a közösülés végén az kilövellt ondónak a nő arcán van a helye." "Ezzel szemben a 30 feletti férfiaknak ez a lehetőség eszükbe se jut. Úgy gondolják, hogy más az, amit a filmen látnak, és megint más a valós élet. De a pornó dömping a film és a valóság között húzódó vonalat egyre láthatatlanabbá teszi.
Nem csoda, hogy Cindy Gallop, aki egy (a self-described) „érett, tapasztalt, magabiztos, idősödő nő” (saját meghatározása), egy konferencián 4 perces beszédben, saját személyes tapasztalatából merítve, azt állította, hogy a fiatal férfiak szexualitással kapcsolatos gondolatait a pornográfia jelentősen „eltorzította”. Ennek ellensúlyozására hozta létre (MakeLoveNotPorn.com.) honlapját: „szeretkezz – ne pornózz” címen. Ezen két oldalra szerkesztve megtalálható a valóság és a pornóvilág. Természetesen rengeteg hozzászólóval.
"

--------------------------------

Ennek a témának nagyobb kapcsolata van az általános lepusztulással, világvégével, mint első ránézésre gondolnánk, tehát nagyon is itt a helye.
Kunstlernek volt korábban egy jó blogbejegyzése arról, amit persze sokan érzünk régóta, hogy a “modern” kor közvélemény- és ízlés(telenség) formálói, a tömeg”kultúra” iparosai úgy nagyjából a második világháború után fokozatosan szakítottak a korábbi konzervatív és ésszerű mintaadási szokással, amelynek lényege volt, hogy az alsóbb néprétegek nem lumpen elemei ösztönösen és tudatoan is a felettük levő társadalmi rétegeket tekintették követendő mintának.
A jólét, erőforrásbőség, a korlátlannak hitt növekedés és korlátlannak hirdetett ”szabadság” korában a háttérhatalmak tudatosan megfordították ezt és züllött, deviáns, bűnöző elemek, szubkultúrák, illetve részben “primitív népek” (a maguk helyén és eredeti viszonyai között nyilván adekvát) szokásait tették meg követendő mintának, a divatcsinálás nagyerejű eszközeivel támogatva, filmek, sajtó, reklámok stb.
Kunstler szerint (aki a “háttérhatalom” kifejezést, meg az "összeesküvéselméleteket" azért görcsösen elutasítja és más baja is van neki, de ez most nem lényeges) a strici lett a fiatal amerikai szuburbia-lakó férfiak szerepmodellje, a maga tetkóival, aranyláncaival, ruházatával, járásával, autója dekorációjával, stb. A “férfi” nevet szerinte az átlag amerikai fiatalember ténylegesen nem is érdemli meg, mert ezzel a divattal mesterségesen infantilis, éretlen állapotban tartják őket.
Ugyanezt láthatjuk a női divatban, viselkedési mintákban is, a ma tömeges csupaszon hagyott has és derék egykor tipikusan kurvák jellemzője volt és még náluk is csak munkaidőben. A tetoválás, piercing, hiányos öltözet primitív népek szokásai voltak, a felsőruházatból szándékosan kilógva hagyott bugyi- és gatyaszél züllött nyomortanyalakóknál fordulhatott csak elő.

Hasonló a helyzet a szexuális aberrációk tömeges modellé tevése terén. A pornóiparnak sikerült elterjesztenie olyan szokásokat, amik eredetileg perverz, beteges egyének, vagy szűk szubkultúrák szokásai voltak, prostituáltaké, homoszexuálisoké, pornószinészeké (munka közben, mert civilben esetleg nem volt ilyenre igénye).

A régebbi korokban is akadtak egyes közegek, amiket aberrált csoportok tudtak meghódítani szubkultúráiknak, ilyenek voltak a nyugati királyi udvarok a reneszénsz és részben a barokk korban, ezenkívül pár meglepő helyen is kivirágozhattak a perverzió melegágyai (pl. egyes kolostorok), de a társadalmi fősodor számára nyíltan propagálhatóvá, sőt lassan már normává csak az erőforrásbőség, a perverz kapitalizmus csúcsrajutása korában válhatott a jelenség.
Az egész emlékeztet pl. Pasolini “Salo” c. filmjére. Meg Róma, meg mindenféle züllött civilizáció bukás előtti kicsapongás-dáridójára.

Aztán jön a túlélők csömöre és vágya (meg lehetősége, illetve kényszere) a “tiszta” élet, az egészséges, egyszerű örömök iránt. (pl. micsoda öröm, hogyha mindennap ehetünk…)

2009. december 15.

Strasbourgba megy a gárda...

De nem úgy.

Gárda vs. állam: Strasbourgba viszi az ügyet a mozgalom

"A Legfelsőbb Bíróság (LB) - helybenhagyva a Fővárosi Ítélőtábla korábbi jogerős döntését - feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet és Mozgalmat a felülvizsgálati eljárásban kedden kihirdetett határozatával. Ez egyben azt jelenti, hogy a szervezettel kapcsolatban a nyáron hozott döntés marad életben, vagyis a gárda jogilag nem létezik."

"Az Egyesület jogi képviselője jelezte: az Emberi Jogok Európai Bíróságán támadja meg ezt a soha nem látott nemzetközi és belpolitikai nyomás körülményei között született döntést. Hiszünk abban, hogy a nemzetközi precedensjog, mely számtalan alkalommal megváltoztatta az egyes nemzeti hatóságok döntését immár nem csak jogot, hanem igazságot is szolgáltat, és elmarasztalja a társadalom jelentős részének igazságérzetével szembehelyezkedő döntséekért a magyar államot."

Csípjetek belém, ébresszetek fel, de ha tudok olvasni, akkor ez AZ az Európai Bíróság, amelyik nemrég a keresztek levételére utasította az olasz iskolákat és gondolom futószalagon hozza a hasonló felvilágosult multikulti döntéseket.

Hát mindenkinek muszáj 5 perc észnéllevés után azonnal hozzáhülyülnie a kordivathoz???

Először is természetesen nem ismerjük el ennek a "Bíróságnak" a joghatóságát senki felett Európában, még az olaszoknál sem, de nálunk aztán főleg nem!!!
Ha egyszer annak a közegnek, melybe a Magyar Gárda is beletartozik, az az egyik legfontosabb jelszava és alapvető programpontja, hogy Magyarország (legyen) a magyaroké, akkor éppen ebből a közegből nem szaladunk a straszburgi óvónénihez siránkozva, hogy a csúnya másik kölyök a fejünkre szórta a homokot, ha egyszer magyar állampolgárokként valami bajunk van a mai bitorló magyar kormánnyal, akkor saját hatáskörben kell elzavarnunk, amíg lehet és úgy ésszerű, addig parlamentáris eszközökkel. Épp az idegen befolyás ellen harci dobot verő Kurucinfó közli helyeslően, hogy a szuverenitásunkat lépésről lépésre megszüntető EU bíróságához megy a Gárda? Milyen jót röhögnének a markukba az uniós "bírók", hogy ezek a marhák önként jönnek helybe a pofonért. Egy hasonló nemzetközi multikulti háttérhatalmi bíróság már ellenünk ítélt, amikor még a trianoni és párizsi békeszerződéseket is megsértve ellopták tőlünk a szlovákok a Duna vízkészletének zömét és a nemzetközi hajózóutat. Erre a PRECEDENSre hivatkozik a gárdaegyesület agyalágyult jogi képviselője?

Épp ebből a hülye, emberellenes jogvédő dumából van elegünk, abból, hogy a Nemzetközi Közvéleményre, meg mindenféle felvilágosult PC-kódexekre hivatkozva ugatnak bele nyikhaj áljogvédő fedőszervezetek az egyes államok belügyeibe, pl. a minareteket betiltó Svájcéba. Épeszű emberek, pártok és önvédelmi harci szervezetek a saját kezükbe veszik közösségeik, hazájuk bajainak megoldását (a nemzetközi realitásokkal és erőviszonyokkal természetesen számolva, ha lehet, külső szövetségeseket keresve) és céljaik közé tartozik a háttérhatalmakat szolgáló, nemzetrontó nemzetközi álbíróságok bojkottálása, felszámolása.

Remélem, a Gárda keres magának egy új jogi képviselőt.