2009. augusztus 30.

Melegszik a helyzet

13 nagykövetség állt ki budapesti melegfelvonulás mellett

Két dolgot is felvet a jelenség. Az első, hogy mint rég jóslom, a fidesz tagjai, képviselői egy olyan politikai erőtérben vannak, ahol a fideszes bázist, az "alul levőket" már régóta a Jobbikkal és más hazafias erőkkel fémjelzett irányvonal vonzza, orientálja, míg a pártvezetés kitart a PC, Európapárti, neokon stb. szalonképes irányvonala mellett. Ez csak pártszakadáshoz vezethet, ha a hazafias bázis nem veszi át a hatalmat a pártban, vagy Orbán nem áll az élére a szélsőjobbosítási mozgalomnak a fideszen belül. Ékes Ilona az egyik első feltűnő dezertálni készülő fideszes.

A másik dolog, hogy már nyíltan banánköztársaságként kezelnek minket a globális PC-terror helytartói, nagyon nem szokás nagykövetségeknek belepofáznia állomáshelyük országos belügyeibe. Még a látszatára sem ügyelnek, hogy formálisan mi szuverén ország lennénk. Az összehangolt akció nem véletlen.

érdemes kicsit elcsámcsogni ezen a mondaton:
"Nyílt levélben [1] fordult Sólyom László köztársasági elnökhöz és a parlamenti pártok vezetőihez a Magyar Helsinki Bizottság is azért, hogy jutassák kifejezésre: fontosnak tartják a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű polgárok másokkal egyenlő jogait és emberi méltóságát."

Korábban már hivatkoztam itt a precedensre, ahol az amerikai bíró egymillió dollárral csökkentettea Woody Allennek "jó hírneve megsértéséért" megítélendő kártérítést, elfogadva az alperes védője érvelését, hogy a köztudottan saját nevelt, adoptált lányával nemi életre lépő illetőnek egyáltalán nincs jó hírneve.
Csak én gondolom, hogy a buzifelvonulás résztvevői az emberi együttélés normáiba ütköző viselkedésükkel rendszeresen magukat fosztják meg emberi méltóságuktól?


MSZP: a Fidesz hívja vissza Ékes Ilonát az emberi jogi bizottságból!


Ha a Fidesz lenne szíves eleget tenni a maszop felhívásának, nem kizárt, hogy meglenne a Jobbik első parlamenti képviselője...
Nyilván érzik ezt a Fidesznél is, ezért nem reagálnak.