2010. szeptember 2.

I Viktor magánhadseregének megalakulása mérföldkő a királysághoz vezető úton



Akik képben vannak, tudják, hogy értsék az alábbi hírt:

Orbán szerint készülnünk kell: beteszi a terror a lábát ide is?

"A kormányfő véleménye szerint a néhány nap híján kilenc évvel ezelőtt a világot alapjaiban megváltoztató New York-i terrortámadás után kijelenthető, hogy a világban globális és korszakos átrendeződés zajlik hatalmi, politikai, gazdasági és katonai értelemben egyaránt. Az újonnan formálódó világrendben alapvetően megváltoznak a biztonság, a nemzetbiztonság feltételei is."

A fenti kulcsmondat a Terrorelhárítási Központ vezetőjének kinevezésén hangzott el Orbán Viktortól és számos, korábban ezen a blogon általam is feltett kérdésre ad egyértelmű, további kételyeket kizáró választ, valamint határozottan jelzi a hazai és globális események irányát. Geddonisták természetesen képesek lennének így értelmezni az eseményt akkor is, ha OV nem mondaná ki ennyire nyíltan, de ő tulajdonképpen korrektül kimondja azok számára, akik minimálisan is felfogják a világ helyzetét, hogy mit tesz igazából és miért.
Különféle, nagy történelmi, társadalmi kataklizmákról szóló filmek, könyvek motívuma, hogy a későbbi drámai eseményekhez vezető trend korai fázisában olyan jelenetek zajlanak, amit a vájtfülűek már akkor érthetnek, de a többség nem sejtheti, mi lesz ebből. Ez egy ilyen esemény.

Végső választ kaptunk a kérdésre, hogy Orbán Viktor tudatában van-e a globális erőforrásválságnak, a modern társadalom, a globalizáció összeomlásának, a relokalizáció elkerülhetetlenségének. Természetesen igen.

Eldőlt, hogy korábbi bejegyzésem hasonlata Odor Emíliával, aki úgy vezette a toronyba "híveit", hogy még nem tudta, mit fog csinálni, sőt kiugrott, Orbán Viktorra téves. Ő tökéletesen tudja, mit akar csinálni és ráadásul helyes is a terve. (ha nem is minden vonatkozásában rokonszenves, illetve egyes vonatkozásaitól fel is fordul a gyomrom) Céltudatos, tehetséges, könyörtelen.

És végül számomra eldőlt régi dilemmám, hogy a modern társadalom összeomlása folyamatában vajon egy kb. "svájci mintájú" "kisgazda demokrácia" Kertmagyarország alakulhat-e ki, vagy egyfajta új "feudalizmus" (most ne firtassuk a fogalom túl általános és téves használatát a múltra), nagyurak oligarchikus uralmával, nagybirtokokkal, magánhadseregekkel, jobbágysággal. Az események az utóbbi irányába mennek, nemcsak politikai szereplők, pl. Orbán akarata következtében, hanem nyilván ez a legkisebb ellenállás iránya. A társadalmi folyamatok mindig arrafelé haladnak...

Az új Terrorelhárítási Központ, mely ellátja a kormány- és államfő személyi védelmét is és az ország teljes területén rendelkezik a "terrorveszélyhez" mért, az események haladtával KORLÁTLANNAK IGÉRKEZŐ felhatalmazással, demokráciában ( micsoda hülye tréfa a szó is...) szokatlanul Orbán Viktor korábbi személyi testőrét kapta meg parancsnokául. Ezen túl nem a tökéletesen súlytalanná tett honvédelmi, hanem a fideszesek jókora része számára is enyhén szólva ellenszenves, zűrös kapcsolatokkal rendelkező, de épp ezért Orbánhoz láncolt mameluk belügyminiszter, Pintér alá tartozik.

Tehát az új szervezet Orbán Viktor magánhadserege.

Most már értjük, amit eddig vagy értetlenkedve, vagy rosszat sejtve kérdeztünk, hogy a ballib ámokfutás idején teljesen szétvert magyar honvédség fölé Orbán miért nevezte ki a bohóc senki Hendét teljesen komolyanvehetetlen miniszternek, (vadásszon csak korrupt tábornokokra a továbbra is operetthadseregben), miért fenyegette az államtitkári rangban elvileg még mindig ott levő Simicskót, hogy az önkormányzati választáson Újbuda polgármesterjelöltjeként indítják, amit nyilván elnyerve le kellett volna mondania a kormánytisztságről és amit ő is kétségbeesve panaszolt a sajtóban. Az ÁLLAMI, a köz célját szolgáló honvédség újjászervezése nem volt fontos Orbán Viktornak és továbbra sem lesz az. Simicskó egy tökös, önálló döntésekre, cselekvésre képes ember, aki maga képviselte korábban a Gárda-koncepciót és aki nem szokta a Jobbikot szidni, mert gondolkodásmódja nem áll távol e párt józan, értelmes szárnyának tagjaiétól. Egy ilyen vezető egy hivatalosan is demokratikus kontroll alatt álló, netán lelkes, hazafiságtól fűtött önkéntesekkel, Nemzetőrséggel/Magyar/Honi Gárdával is megerősített véderő élén nemhogy nem lenne automatikus kiszolgálója, hanem a legfőbb akadálya lehetne Orbán Viktor egyeduralmi, diktátori , egyszerűen szólva királyi ambícióinak.

Tehát se erős honvédség, se Gárda/Nemzetőrség nem lesz. Lesz viszont bőkezűen kistafírozott Terrorellenes Erő, Királyi Testőrség, hiszen a nemzetközi helyzet fokozódik, Támad a Terror, Elvtársak...

A Hírszerző cikke nagyon találóan a Szentkorona (leendő saját koronája?) előtt ábrázolja Orbánt elit-magánhadserege megalakulásán.
A sereg két legfőbb vezetője az Uralkodó hű mamelukjai, akiket rossz esetben urukkal közös sírba temetnek, jobb esetben tovább szolgálhatják a Dinasztiát, az utódot. Aki ez esetben lehet akár I Ráchel is???
(egy hungarista portál szerint az új sereg vezérét Izraelben képezték ki, de nem ad meg forrást. Mindenesetre passzolna...)

Folyt.köv.