2010. április 21.

Nemzetünk Sorskérdése

Országunk, gazdaságunk drámai helyzetében a választás győztesétől elvárjuk, hogy gőzerővel dolgozzon a kiút kiépítésén. És nem is kell csalódnunk:

"Kifog a Jobbik a Fideszen?"

"Egyelőre nem tudja a Fidesz, miként akadályozhatná meg, hogy a Jobbik elnöke ígéretéhez híven a betiltott Magyar Gárda egyenruhájában vonuljon be az Országgyűlés alakuló ülésére - írja a Népszabadság."

"A lap szerint a Fidesz jogászai gőzerővel dolgoznak azon, hogy kiskaput találjanak a törvényen, de a képviselőket mentelmi jog védi. Így hiába szólítják fel őket a kormányőrök a törvénysértés megszüntetésére, más eszköz nincs a kezükben - olvasható a cikkben.

Orbán Viktor a választások után tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján a gárdaegyenruhára vonatkozó kérdésre azt válaszolta: ruházati kérdésekről nem tud nyilatkozni, de minden törvénysértés ellen határozottan kell fellépni. Magyarországon világosan értelmezhető rendszabályok vannak, és ezeket a parlament tagjainak is be kell tartaniuk - tette hozzá. "

Húztam egy rovást a falra. Még nem tudom, hány ilyennek kell összegyűlnie ahhoz, hogy a Jobbik elveszítse szavazatomat, de sürgősen szokjanak le az ilyen gyerekes baromkodásról! Ilyen ostobaságból tálcán nyújtani az igazolást az ellendrukkereknek, hogy a Jobbik komolytalan és szélsőséges! Ez a legnagyobb bajunk? Most, hogy brit államcsődtől retteg a brit elit??? Ami a világ gazdaságai dominósorának egy korai, nagy, sok mindent, vagy mindent dőlésnek indító eseménye lehet?

2 megjegyzés:

Do-Mi írta...

Szerencsés aki csak az első rovásnál tart.
:) :) :)

Bemmbemm írta...

Igazat adok neked. A gyerekes baromkodásból visszavehetne a Jobbik. Remélem okosan politizálnak majd a parlamentben, mert ha ezt az irányt folytatják kommunikációban, akkor végük van.