2009. június 4.

Magyarország NEM a magyaroké???

Most már papírunk van róla, hogy Magyarország NEM a magyaroké!

OVB: Alkotmánysértő a Jobbik szlogenje


A vadbarmoknak nem tűnt fel, vagy letojják, hogy határozatuk közvetve kimondja, hogy ha ez a jelmondat alkotmányellenes, akkor a logika szabályai szerint Magyarország nem a magyaroké? Vagy ők így tudják a gazdáiktól???

Szerencsére a Fidesz delegáltja nem szavazta meg. Jellemző a Halmai Gábor-félékre, hogy míg az "Amerika az amerikaiaké" jelmondat szerinte "befogadó", ugyanez magyarokkal kirekesztő!
Sajnálatos, hogy még a Jobbik embere sem erre hivatkozott, (miszerint a tilalom kimondja, hogy az ország eszerint nem a miénk), hanem védekezni próbált. Nincs mit védekezni egy ilyen jelmondat miatt, ennek magától értetődőnek kellene lennie, a jelen határozat is jelzi, hogy nem az, ezért indokolt politikai program a haza visszavétele a megszállóktól!

3 megjegyzés:

ÁtlagFf_1963 írta...

Ezek marhák.

Tényleg le kell váltani őket.

Nem találok sazavakat.

Ezek tényleg hiszik amit mondanak, vagy valami miatt provokálják az embereket? Azért nem hülyék ezek, vagy mégis? Tudnak valamit, vagy egyszerűen hülyék?

Bobkó Csaba írta...

Latolgatva inkább az utóbbira hajlok, egyszerűen hülyék, elvakult, gőgös, felfuvalkodott ancient regime-ként viselkednek, mit sem tudva a rohamosan változó világról és erőviszonyokról. Amikor a levegőben, meg a talpunk alatt, a föld rezgéséből is érzehetjük, milyen hihetetlen radikalizálódás megy végbe a tömegek lelkében és agyában, amikor a fenntarthatatlan világgazdaság kicsúszik a talpunk alól, amikor a múlt héten még bőszen atlantista Orbán is ilyen fordulatot hajt végre, amikor magukat nemrégi szadi-szavazóknak mondók állítják, hogy a Jobbikra szavaznak, ezek az idióták szorgosan hordják a hasábfát saját máglyájuk alá.

Kedvenc hasonlatom a Gandhi-film jelenete, amiben a (mellesleg helybéli, indiai) gyarmati rendőrök tüntetőket vernek kegyetlenül, amikor fordul a kocka és egy téren találják magukat, ahol sokezer tüntető van, rendőr meg vagy 5-6. A hirtelen erejére ébredő tömeg harci üvöltése elől rémülten futnak vissza a rendőrök az őrsre és bezárkóznak, amit rájukgyújt a dühös nép.

Saját állampolgárainkból toborzott gyarmati rendőreink, kápóink kb. most suhogtatják utoljára a gumibotot, nemsokára húzhatnak vissza az őrsükre...

Do-Mi írta...

Van egy kis észrevételem !
"Románia a románoké!" mondja a Nagyromán Párt (PRM)
A zsidók rég kivonultak Izraelbe (50 évre titkositottak a az államközi...)
A szászokat ,svábokat eladták Németországnak...azok is el... (szintén 50 évre titkositott...)
Maradtunk Mi magyarok...
(semmi sem titkositott,nyilvános!)

"Magyarország a magyaroké!"

Értjük a bődületes külömbséget !
Ugyanaz a jelszó !
Az egyik agressziv,
a másik védekező !