2009. április 8.

Év végére utcai harcok?

Példátlanul gyors ütemben zuhant az ipari teljesítmény az év elején

Történelmi visszaesés

"gyárbezárásokkal és rövidített munkaidővel követik a csökkenő keresletet a vállalatok. Az ipar termelése Magyarországon 28,9 százalékkal szűkült februárban a múlt év azonos időszakához képest. A termelési volumen a négy évvel korábbi szint körülire süllyedt. A negatív folyamatok gyorsasága meglepő: még a rendszerváltáskor sem volt ilyen gyors visszaesésre példa."
-----------------------
Ki lehet kalkulálni, hova vezet ez. Gyárbezárások, tömeges munkahelyleépítések - az emberek jövedelme csökken - sokan nem tudják fizetni a hiteleiket - tömegesen elvesztik a fedelet a fejük felől - télen jön a menetrendszerű orosz gázcsapelzárás (mert már csökken a kitermelés, de ezt nem árulták el) -
MI FOG EBBŐL KÖVETKEZNI?

A honvédelmi tárcának van tippje:

Magyarország három Cougar harcjárművet rendelt


* MTI | 2009. április 7.

A magyar Honvédelmi Minisztérium három darab Cougar típusú járművet rendelt az amerikai Force Protection Inc. vállalattól - jelentette be a cég.

"Ezeket felderítési és VÁROSI HARCI MŰVELETEKRE fejlesztettek ki azzal a céllal, hogy megvédje a személyzetet: a jármű golyóálló, aknabiztos, és ellenáll a házi készítésű pokolgépeknek."
----------------------------------------------

Kiemelés tőlem. Azt hiszem, 3 darab kevés lesz. Ezt nem értik a kormányváltást követelő tüntetések szervezői. Most még nincs forradalmi helyzet. Legkésőbb télre lesz.

Nincsenek megjegyzések: