2009. szeptember 29.

Szemkilövető EU!!!

Hihetetlen, Hitler, Sztálin kismiska az EU-hoz képest! Megint románok grasszálhatnak egyenruhában Budapest utcáin, talán most ki is rámolják a Nemzeti Múzeumot!!!
A szervezet hivatalos honlapja: http://www.eurogendfor.org/
Ébresztő!!!
Mellesleg: Európa sok országában van csendőrség. Nálunk a csendőrséget javasló egyetlen párt náci???
---------------------------------

Ki hallott a Velseni szerződésről?
Egy kapott levél.....
2009.09.27, 19:59 Nemzeti Hírháló

Levelet kaptam amit közzé kell tenni, mert a Velseni Szerződésről magam sem hallottam eddig!
BG

Közeledik az október 3. ír szavazás a Liszaboni Szerződésről. Ez önmagában is jól kivillogtatja az Európai Unió anti-demokratikus jellemét, hiszen tavaly már szavazott az ír nép és most csak azért kell ismét szavaznia, mert akkor merészelt NEM-et mondani a Liszaboni Szerződésre. Múltkor már írtam az Liszaboni Szerződés bevezetésének néhány fontos következményeiről, most egy olyanról írok, amiről még kevesebben tudnak.

Jelenleg az a helyzet az európai országokban, hogy csak a nemzeti rendőrség léphet fel a polgári zavargások ellen. Ugyanis, jelenleg még nem az EU hatásköréhez tartoznak a nemzeti belügy és rendészeti intézkedések, hanem az országos kormányok hatásköréhez. Tudjuk, hogy ez Magyarországon nem sokat jelent, de azt is tudjuk, hogy Magyarország már nem igazán egy jogállam. Azonban, még Magyarországon sem merészelt a gengszerváltás óta egy kormány sem idegen rendfenntartó erőket bevetni hívatalosan a magyar tüntető polgárok ellen. Ismétlem: "hívatalosan"... érti, aki akarja! Nos, ez nyomban meg fog változni a Liszaboni Szerződés bevezetése esetén.

Nagyon kevesen tudják (az európai médiák szinte nem is számoltak be erről...), hogy ugyanazon a napon amikor Liszabonban hívatalosan megszületett a Liszaboni Szerződés, azaz 2007 október 18-án, létrejött párhuzamosan egy másik szerződés Velsen holland városában, az ú.n. Velseni Szerződés. Ezt akkor helyben és diszkréten aláírták az európai kormányok bankárseggnyaló képviselői és szó sem volt népszavazásról vagy akár csak arról, hogy az országos parlamentek elé legyen terjesztve ez a Velseni Szerződés, ami arról szól, hogy az EU létrehoz egy úgynevezett "European Gendarmerie Force" szervezetet, azaz "Európai Csendőrség"-et. A Velseni Szerződés pontosabban arról szól, hogy olyan utcai zavargások esetében bármelyik európai országban és különösen azok ellen, amelyek az Európai Unió intézkedései ellen irányulnának, a helybeli kormány "segítségül" hívhatja a tömegoszlatásra szakosodott Európai Csendőrséget. Ahogy már mondtam, jelenleg Európában a nemzeti alkotmányok nem engedél yezik az országos kormányokat idegen rendfenntartó erőket bevetni saját népük ellen és ezért is vette eddig körbe ekkora csend a Velseni Szerződést; ez nyomban meg fog változni, ha a Liszaboni Szerződés bevezetésre kerül, mert akkor az országos belügy és rendészeti intézkedések törvényszerűen is Brüsszel irányítása alá kerülnek.

Jelenleg az Európai Csendőrség francia, holland, olasz, portugál, spanyol és... román csendőrökből áll. Katonai szervezés jellemzi az alakulatot és nem csak a szokásos tömegoszlató fegyverekkel (gumibot, könnygáz, vízágyú...) vannak felszerelve, hanem éles lőfegyverekkel is.

Az Unió elképzelése szerint, polgári zavargások esetében hatékonyabban lehet fellépni a tömeg ellen, ha az oszlató erők idegen tagokból állnak.

Ezt már jól tudták és alkalmazták is annak a másik "Unió" idejében, amit Szovjet Uniónak neveztek és amit ugyanazok az immár több, mint két évszázados és világuralomra törekvő bankárdinasztiák hoztak létre a huszadik század elején, mint később az Európai Uniót...

Mézesmózes


--------------------------------

Ezen nem lehet mit filózni, az EU gőzerővel halad a szuperállammá válás útján, a tagok önálló államiságának megszüntetése felé. Üstben fővő békák vagyunk, a legrosszabb, hogy ez esetben velünk még meg is szavaztatták "mocsarunk" (azaz nemzeti szuverenitásunk) lecsapolását, az üstbe önként léptünk be. Fel se tűnik, hogy az aktuális héten, hónapban épp mennyi erodálódott nemzeti önrendelkezésünkből. Ha egy csapásra vennék el tőlünk mindezt, még mai roncsolt társadalmunk is 56-ot csinálna, fellázadna, de ilyen alattomosan, apránként észre se vesszük, mikor verik a láncot a nyakunkra.
A nemzetközi csendőri erő egyértelműen csak azt jelentheti, hogy pl. ha magyarok lázadnának legközelebb egy Gyurcsány-féle kormány disznóságai ellen, jöhetnek a román szemkilövők, vagy spanyolok, vagy franciák.
Ki tudja biztosan cáfolni, hogy a gyurcsányi szemkilövetésben nem voltak máris ott??? Ismerjük az idegen nyelven kommunikáló rendőrökről a pletykát. Ha nem héberek voltak, lehettek az eurozsandárok is, a szervezet már EU-belépésünk előtt létezett. Van olyan forgatókönyv, hogy Gyurcsány lehetne legközelebbi EU-biztosunk, ha ő ott nem valami persona non grata, hanem megbecsült europolitikus, akkor nem zárok ki semmit! Látjuk, hogy zsarolják, fenyegetik az EU vezetői, komiszárjai az íreket, cseheket, mindenkit, aki szólni mer a szuperállam ellen. Mikor vesszük észre, hogy ez egy minket lenyelő szörnyeteg és már most is alig a lábunk lóg ki a szájából, máris alig képzelhető el, hogy visszamászunk a fogai között!

Ami a pesti Nemzeti Múzeumot a következő adandó alkalommal esetleg már végre sikeresen kifosztó román egyenruhásokat illet, ha valakinek ez retorikai túlzásnak tűnne, gondoljon az iraki Nemzeti Múzeum nemrégi kifosztására a világ vezető demokráciájának oda is demokráciát exportáló békehadserege által!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Képzeljük el, hogy az EU egyik renitens kis tagállamában zavargások törnek ki. Egy Gyula nevű istenhátamögötti lyukban (melynek barbár ázsiai nevét amúgy is ideje mondjuk Julius-ra civilizálni) a csőcselék ledönti az európai egységeszme nagy előfutára, a szűkkeblű magyar nacionalizmus fáradhatatlan ellenfele, Saguna püspök szobrát és a helyi rendőrség nem hajlandó fellépni velük szemben. Az EU a rend helyreállítása céljából az Európai Csendőrség egységeit küldi a helyszínre. A logisztikai célszerűség kedvéért a román egységeket, hiszen nekik csak pár kilométert kell utazniuk...

AG

Do-Mi írta...

Ön:Ki hallott a Velseni szerződésről?
Én: ÉN !
Meg az a sok titkos bizottság amelyik az EU-s "anyagokat" előkésziti...s amelyikek utáni "nyomozásáért" az a német újságiró is "megütötte a bokáját"...
ugye-ugye...
Máskülönben a comment : *****
(Lehet,hogy Lengyelből tisztábban lehet látni? Ott kékebb az ég ?)

Apró adalékok !
1."Atomfegyverek előállításán dolgozhat Románia – állítja egy orosz on-line felületen megjelent cikk azok után, hogy hétfőn robbanás történt a bukaresti tudományos...".
2..."Az ARCA bejelentette, hogy októberben felküldi az első román rakétát az űrbe. A Helen elnevezésű rakéta 1800 kilogrammot nyom..."
3....valamiféle tanulmány "kering" az EU parlamentben,R-ia 1919-es stabilizátor szerepét bizonyitandó
"zavaros" térségünkben...

"És na vajon" kik fogják "Vezetni" ezt a gőzerővel de "suttyomban" szervezkedő EU-t ?
Lesz itt majd "demoktatura"!!!
...mert a "ráciadikta" vagy a "diktarácia" nem hangzik jól!
(Két "vigyor" közt ilyenek szoktak eszembe jutni...)

A Gitler meg a Josiv a történelem kisinasai maradnak a mostani,már tervezett emberirtásnak....
A Fóka esete az Emberrel...

(időszűke...)

Bobkó Csaba írta...

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-306533

Schmidt Mária: Méltányosnak kell lennünk azokhoz, akikre haragszunk

"Schmidt Mária szerint azonban Nyugat-Európa csak vonakodva vette be az Európai Unióba Magyarországot, és a mai napig másodrendű országként viszonyul hozzánk. Ha a környező országokkal közösen egy tömbbe tudnánk fellépni, akkor jobban érvényesíthetnénk érdekeinket, és erre kiváló terep lenne az Európai Unió - fűzte hozzá."

Látjuk, milyen kiváló terep az Unió, a szlovák nyelvtörvény rendben van, magyar cukorgyártás kipipálva:

http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_09_30_porig-romboltak-a-szerencsi-cukorgyarat

Porig rombolták a szerencsi cukorgyárat

A Schmidt által vágyott tömb az EU-n belül máris létezik, Brüsszelben gondolom, Román-Szlovák tömbnek nevezik, a magyart kihagyva a név közepéből, elvégre Csehszlovákia nevében is csak a kötőjel jutott a morváknak, amikor egyáltalán.

Nem mintha Schmidt Mária tudna meglepetést okozni, melyik oldalon áll.

Névtelen írta...

http://www.israelshamir.net/Hungarian/Hungarian14.htm

" Maga Shahak lefordított egy cikket, amely héberül jelent meg a Kivunimban, a Cionista Világszervezet lapjában 1982. februárjában, és mint „Kivunim terv” vált közismertté. A cikknek, amelyet egy Oded Yinin írt, a címe „Izraeli stratégia a kilencszáznyolcvanas évekre” és a Közel-Keletre vonatkozó elképzelése „az egész területnek kis államokra való földarabolására és valamennyi létező arab államnak a felbontására volt alapozva”, ahogy Shahak összefoglalta. Noha ő határtalanul derűlátónak, ténylegesen üres képzelődésnek tekintette, azért hozzátette:

„Az a gondolat, hogy Izraelnek valamennyi arab államot szét kell daraboni kis egységekre, újra és újra megjelenik az izraeli stratégiai gondolkodásban. Példa kedvéért Ze’ev Schiff, a Ha’aretz katonai levelezője (és valószínűleg e téren a legtájékozottabb Izraelben) ír a „legjobbról”, ami az Izraeli érdekek szerint történhet Irakban: „Irak felbontása egy siita államra, egy szuni államra és a kurd rész elkülönítése” (Ha’aretz 82.06.02.). A valóságban a tervnek ez az összetevője nagyon régi[7].” "

Sőt a stratégia még attól is régebbinek tűnik és nemcsak a Közel-Keleten alkalmazzák, elég Trianonra gondolni, vagy újabban Koszovóra.