2009. augusztus 18.

Orbán Viktor a Csúcson

Az ország hallhatóan recseg-ropog, családok tömegeit lakoltatják ki, gátlástalan gyilkosságsorozat mutat gerjesztett etnikai polgárháború réme felé, eközben talán sokakban merül fel, hogy a hivatásos politikuselit vagy lop, vagy egyéni egzisztenciájával van elfoglalva, miközben az ország katasztrófába rohan és csak civil önszerveződések, illetve a hatalom sáncain kívüli párt foglalkoznak sorskérdésekkel.

De van még remény, nicsak, a legnagyobb ellenzéki párt vezetője nyitólapon szerepel egy napilap elektronikus kiadásában, ráadásul sokat sejtető címmel, most nyilván irányt mutat a csüggedő népnek, merre a kiút a drámai helyzetből:


ORBÁN VIKTOR A CSÚCSON

Nem mindennapi kalandra vállalkozott Orbán Viktor. Feleségével, Anikóval megmászta Ausztria legmagasabb csúcsát, a híres Grossglocknert. Az eseményhez egy jeles dátum adta az apropót: felesége születésnapját ünnepelte a Fidesz elnöke az osztrák hegyi expedícióval.

"Nagyon büszke vagyok Anikóra, bebizonyította, hogy remek kondícióban van, és úgy érzem, én sem vallottam szégyent. Komoly fizikai próbatétel egy ilyen túra, nem is teljesen veszélytelen a drótokba, kötelekbe kapaszkodva, egy jókora hátizsákkal "súlyosbítva", méterről méterre előrejutni. Szerencsére nem lett izomlázam, mert itthon az első utam a Rudas fürdőbe vitt, ahol kértem egy jó masszázst" – mondta a Fidesz elnöke, akinek annyira megtetszett a hegymászás, hogy elhatározta, amint teheti, télen is meghódít egy nagyobb csúcsot.
Magyar Hírlap Online



Bravó, Viktor, te aztán a kor ütőerén tartod az ujjad, alig várom, hogy kétharmadhoz juttathassalak a szavazófülke magányában, nyilván sok millióan érzünk így!